Avenna

Vyhledávání

Uživatel:
nepřihlášen
Přihlášení
Registrace

ŠKOLA ZDRAVÍ TĚLA I DUŠE
Sportovní 10
101 00 Praha 10

telefon: 271 726 969
mobil: 777 129 006

e-mail:
avenna@avenna.cz

bankovní účet: 475966001/5500
Raiffeisenbank
Aktuality > Čtvrtek 28. březen 2024 <
15. prosinec - Pozastavení přednášek... [Novinky]
Aktuální článek - Pravá láska II. [Články]
Připravované akce - Přednášky

Třídenní běžkařský výlet do Krkonoš

Jeden z našich studentů se pro ostatní studenty naší školy a jejich rodinné příslušníky rozhodl uspořádat další akci:

Dobrý den Vám všem,

po velmi hezkém, družném a také velmi veselém podzimním výletu do Krkonoš jsem se rozhodl uspořádat pro studenty školy a jejich rodinné příslušníky další podobný výlet.

Tentokrát jsem připravil běžkařský výlet na přelomu zimy a jara.

Vyjížděli bychom v pátek 30. března 2007 ráno autobusem do Harrachova a zpět bychom odjížděli ze Špindlerova mlýna v neděli na apríla 1. dubna 2007 večer.

Trasa výletu

Na hřebeny vystoupáme z Harrachova po lyžařské magistrále kolem Vosecké boudy. V případě časové rezervy si uděláme odbočku na Zlaté návrší a k mohyle Hanče a Vrbaty. Dále pak po hřebenech na místo prvního noclehu, kterým bude některá z horských chat pod Dívčími a Mužskými kameny (Martinovka, Moravská bouda nebo jako na podzim Petrova bouda). Odtud druhý den směrem na Luční boudu, kde strávíme druhou noc (pokud bude bouda volná). Tento úsek je kratší, takže si můžeme projít alternativní okruh ke Sněžce a případně na ní vystoupat, což by bylo moc hezké (se zapadajícím sluníčkem). Třetí den se vydáme na hřeben Liščí hory, dále po částech lyžařské magistrály do Špindlerova Mlýna a odtud autobusem zpět do Prahy.

Finance

Protože ještě neznám, na jakých boudách budeme spát (odvisí to od počtu účastníků a volných kapacit) a jaké budou ceny jizdenek v příštím roce, mohu dát zatím pouze předběžné informace o cenách.

Doprava:

Autobus Praha - Harrachov: cca 130 Kč

Autobus Špindlerův Mlýn - Praha: cca 140 Kč

Ubytování

cca 400 - 600 KčKč na osobu a noc se snídaní (dvou až čtyřlůžkové pokoje)

Fyzická náročnost

Co se týče fyzické náročnosti: výlet je naplánován tak, že mezi jednotlivými místy noclehu máme dost času nato, abychom trasu zvládli chůzí na běžkách (tedy žádné běhání). Tempo se samozřejmě bude přizpůsobovat nejpomalejšímu.

Na jednotlivé úseky máme cca dva a půl krát více času než středně zdatný běžkař a nikdy nebude naše trasa delší než 25km denně (pokud si jí sami neprodloužíme, když nám to půjde rychleji).

Pokud Vás nabídka zaujala a máte chuť se tohoto (věřím, že opět veselého) výletu zúčastnit, prosím Vás, abyste se přihlásili do konce roku, tj. do 31. prosince 2006.

Pokud jste si však jisti již nyní, prosím Vás, abyste mi dali vědět do Vánoc, abych měl přibližnou představu o počtu účastníkú a mohl již v předstihu předběžně rezervovat ubytování. Děkuji.

Výlet se můžete rezervovat buď e-mailem na smejtek@centrum.cz nebo telefonicky na 777 176 358.

S pozdravem horské turistice zdar se těším na účastníky a všem Vám přeji hezké dny.

Tomáš Smejtek

© 2005 Malének webdesign, HP-webdesign | grafika ART-PGN