Avenna

Vyhledávání

Uživatel:
nepřihlášen
Přihlášení
Registrace

ŠKOLA ZDRAVÍ TĚLA I DUŠE
Sportovní 10
101 00 Praha 10

telefon: 271 726 969
mobil: 777 129 006

e-mail:
avenna@avenna.cz

bankovní účet: 475966001/5500
Raiffeisenbank
Aktuality > Pátek 29. březen 2024 <
15. prosinec - Pozastavení přednášek... [Novinky]
Aktuální článek - Pravá láska II. [Články]
Připravované akce - Přednášky

Divadelní představení 'Svět Toltéků'

Jedna z našich studentek se pro ostatní studenty naší školy a jejich rodinné příslušníky rozhodla uspořádat následující akci:

Návštěva divadelního představení "Svět Toltéků", které se koná koná ve čtvrtek 7. června 2007 od 19.00 hodin v divadle Klub lávka, Novotného lávka 1, Praha 1 (u Karlových lázní).

Dobrý den přeji Vám všem studentům školičky,

dobrý den Vám všem, které oslovila představení manželů Duškových v divadle Klub Lávka,

dovoluji si Vás pozvat na zcela nové představení pana Jaroslava Duška "Svět Toltéků" (premiéra bude v květnu 2007), které je volným pokračováním "Čtyř dohod, jak je vidí toltécký šaman" podle knihy Dona Miguela Ruize.

Ve Čtyřech dohodách - nehřešte slovem - neberte nic osobně - nevytvářejte si žádné domněnky - dělejte vše, jak nejlépe dovedete - založených na staré toltécké moudrosti, odhaluje autor zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou ke zbytečnému utrpení a nabízí jiný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky.

Don Miguel Ruiz je toltécký šaman a léčitel a dle Deepaka Chopry jsou jeho knihy mapou na cestě k osvícení a svobodě. Vysvětluje v nich strach, který podkopává lásku a vede k utrpení v našich partnerských vztazích a na několika moudrých příbězích ukazuje, jak léčit emoční rány, znovu nabýt svobodu, radost a hravost.

Námět, scénář a režie Jaroslav Dušek

Slovem, tělem, srdcem a hudbou budou opět hrát Alan Vitouš, Pjér la Šé´z a Jaroslav Dušek.

Cena lístku: 280 Kč

Vzhledem k velkému zájmu o představení, je rezervace vstupenek poskytována jen na omezenou dobu, prosím proto případné zájemce, aby se ozvali do neděle 13. května 2007, a to buď e-mailem zaslaným na adresu alena.jilkova@volny.cz nebo telefonicky na mobil 605 412 596.

Těším se nashledanou v divadle

Alena Jílková

© 2005 Malének webdesign, HP-webdesign | grafika ART-PGN